PICA OD KROMPIRA
Pozdrav svima.
Da li ste culi za picu od krompira? Niste?! E pa danas je pravimo zajedno.
Predpostavljam da svi znate za picu u kojoj je osnovna podloga testo, medjutim, danas pravimo picu u kojoj je umesto podloge od testa krompir. :) Da dobro ste procitali, krompir.
Posto zivimo u brzom vremenu ko jos ima vremena da mesi testo, saceka da naraste i onda ga razvlaci, znam da ima i onih koji kupe gotovo testo, ali zasto ne bi probali nesto novo.
Sve sto vam je potrebno za ovu picu je:
Pozdrav svima.
Da li ste culi za picu od krompira? Niste?! E pa danas je pravimo zajedno.
Predpostavljam da svi znate za picu u kojoj je osnovna podloga testo, medjutim, danas pravimo picu u kojoj je umesto podloge od testa krompir. :) Da dobro ste procitali, krompir.
Posto zivimo u brzom vremenu ko jos ima vremena da mesi testo, saceka da naraste i onda ga razvlaci, znam da ima i onih koji kupe gotovo testo, ali zasto ne bi probali nesto novo.
Sve sto vam je potrebno za ovu picu je:
- 1 veliki krompir
- 1/3 solje paradaj sosa (kecap)
- 2 kasike parmezana
- 6 listova prsute ili neke sunke
- 1 јаје
- 4 pecurke
- 100 grama mocarele ili nekog drugog kackavalja koji se lepo topi
- 1 kasika maslinovog ulja
- So, biber, origano
Pica je jako jednostavna i sprema se u tiganju. Operite i isecite krompir na listice kao za musaku, samo sto tanje mozete, u tiganj stavite maslinovo ulje, sacekajte da se zagreje i poredjajte krompir do rubova tiganja, stavite parmezan odozgo poklopite i proprzite 5 minuta. Zatim na krompir stavite kecap, i mocarelu, posolite pobiberite i stavite origano, zatim stavit pecurke isecene na krupnije komade i jaje u sredinu, poklopite i kuvajte oko 5 minuta. kada je se lepo napravila korica od krompira i vidite da mozete lako da izvadite, servirajte na tanjir, a zatim na picu stavite, prsutu ili sunku, sve je po vasoj zelji.
PICA POTATO Regards to all. Have you heard of the potato pizza ? You did not ?! Well, today we make together. I suppose you all know where pizza is the dough base lining , however, is now called pizza in which the substrate instead of potato dough . :) Yes you read it right , potatoes . Since we live in a fast time when there is still time to knead the dough , wait for him to grow up and then pulls out , I know that there are those who buy ready-made dough , but why do not we try something new . Everything you need for this drink is : 1 large potato 1/3 cup paradaj sauce ( ketchup ) 2 tablespoons grated Parmesan cheese 6 sheets of smoked ham or some ham 1 egg 4 mushrooms - 100 grams of mozzarella or other kachkaval which is nice melting
-
1 tablespoon olive oil
Salt, pepper , oregano
Pica is very simple and is stored in the pan . Wash and slice the potatoes as labels for moussaka , just what you thinner , in a pan put olive oil, wait until the warm potatoes and arrange the edges of the pan , put parmesan top cover and fry for 5 minutes. Then put ketchup on potato and mozzarella , salt pepper and put oregano , then put the mushrooms cut into larger pieces and egg in the middle , cover and cook for about 5 minutes. when the cover is nicely done potato and see if you can take out easily , and serve on a plate , then put on a pizza , prosciutto or ham , all according to your wishes .
Нема коментара:
Постави коментар